10 تا از بهترین مارک کرم مرطوب کننده در سال 1403❤️【اورجینال + پرفروش ترین】
بسیاری از افراد برای زیبایی و طراوت پوست شان از کرم مرطوب کننده استفاده می کنند؛ از این رو می خواهیم 10 تا از بهترین مارک کرم مرطوب کننده را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید به راحتی پوستی مرطوب و درخشان داشته باشید و کرم مورد نظر خود را بیابید؛ استفاده از کرم مرطوب کننده تاثیر بسزایی در آبرسانی پوست و جلوگیری از پیری پوست دارد؛ پوست انسان با گذر زمان دچار چین و چروک می شود که با کرم مرطوب کننده می توان از بروز آن جلوگیری کرد؛ در صورتی که به دنبال کرم مرطوب کننده مناسب هستید، می توانید به سایت ما مراجعه کنید و کرم مورد نظر خود را بیابید.
کرم مرطوب کننده چیست؟
هر روغن، کرم یا لوسیونی که موجب جلوگیری کردن و کاهش یافتن خشک پوست و مرطوب شدن پوست می شود را کرم مرطوب کننده می نامند؛ کرم مرطوب کننده جزء کرم هایی است که باید در روتین پوستی قرار گیرد و هر فردی چه خانم چه آقا در طور روز از آن استفاده نماید؛ کرم مرطوب کننده نه تنها سبب حفاظت از پوست های حساس می گردد، بلکه بافت پوست انسان را بهبود می بخشد و هر گونه نقص در پوست را می پوشاند.
در بدن انسان، سبوم وجود دارد که با ترشح آن، پوست مرطوب و هیدراته می شود؛ اما در صورتی که پوست عاری از چربی باشد، از کرم مرطوب کننده جهت رفع مشکلات پوستی استفاده می شود؛ مرطوب کننده ای که مناسب پوست شما باشد، از بروز خشکی پوست جلوگیری می کند و همچنین از پوست حساس شما محافظت می کند؛ در صورتی که از کرم مرطوب کننده استفاده شود، بافت و رنگ پوست بهبود می یابد.
مطالب بیشتر : بهترین جراح بینی استخوانی در تهران
بهترین دکتر پوست در تهران توصیه می کند که از کرم مرطوب کننده به صورت روزانه استفاده شود زیرا کرم مرطوب کننده خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و از بروز پیری زودرس پوست جلوگیری می نماید و موجب تغذیه پوست می شود؛ در ضمن این کرم دارای مقدار کمی خاصیت ضد آفتاب است و به طور روزانه پوست صورت را مرطوب می کند و پوستی بسیار صاف، شفاف، نرم، درخشان و بدون هر گونه چین و چروک برای شما به ارمغان می آورد.
مواد تشکیل دهنده بهترین مارک کرم مرطوب کننده
هر کرم مرطوب کننده ای دارای فرمولاسیون مخصوصی می باشد که شامل آب، روغن، امولسیفایر، مواد مرطوب کننده، مواد پوشاننده و مواد افزودنی مثل آنتی اکـسیدان، نگهدارنده، یووی فیلتر و اسانس است؛ به طور معمول امولسیون روغن در آب O/W می باشند که در این امولسیون، باید ذرات بسیار ریز روغن مابین ملکول های آب قرار گرفته می شوند.
در صورتی که در این امولسیون ها، روغن و موم مصرفی حجم بسیار بالایی داشته باشد، ظاهر محصول به حالت کرم در می آید و اما در صورتی که حجم آب در امولسیون ها بیشتر شود، محصول حاصل شده به شکل لوسیون می شود.
آبی که در کرم ها و لوسیون های مرطوب کننده وجود دارند، به این دلیل که نمی توانند نفوذ خوبی به درون لایه های زیرین پوست کند، در نهایت پوست را مرطوب نخواهد کرد؛ اصلی ترین وظیفه ای که آب در هر یک از این محصولات دارد این است که مواد تشکیل دهنده کرم به طور بسیار نازک بر روی پوست پخش می شود و پس از آن، آب از سطح پوست تبخیر می گردد.
معمولا در کرم های مرطوب کننده ها از روغن های معدنی از جمله پارافین و وازلین استفاده می شود که خاصیت پوشانندگی دارد؛ همچنین در مواد پوشاننده کرم مرطوب کننده کلسترول، لستین و برخی از انواع سیلیکون های دیگر نیز وجود دارد.
لازم به ذکر است که وازلین جزء رایج ترین مواد پوشاننده در تولید کرم مرطوب کننده است زیرا دارای قابلیت نفوذ بسیار بالایی در لایه شاخی پوست می باشد و به صورت کاملا چشمگیر سبب بهبود یافتن بافت پوست می گردد ولی نقطه ضعفی که وازلین دارد، این می باشد که بر روی پوست حس چربی ایجاد می کند و کاملا حس ناخوشایندی برای فرد مصرف کننده ایجاد می کند.
از این رو اخیرا به جای وازلین از سیلیکون هایی مثل دایمتیکون و سیکلومتیکون استفاده می گردد زیرا اصلا حس چربی در پوست ایجاد نمی کند و جهت استفاده کسانی که پوست بسیار چرب دارند، کاملا مناسب می باشد؛ در تولید کرم هایی که ساختار سبک دارند، از مخلوط وازلین و سیلیکون استفاده شده است.
در ساختار کرم های مرطوب کننده از گلیسرین به عنوان ماده جاذب الرطوبه استفاده می شود زیرا می تواند بر روی سطح پوست انسان بنشیند و با آبی که داخل لایه های زیرین پوست قرار دارند، پیوند بخورد و آن را به سوی خود جذب نماید؛ در اثر این عملکرد، در لایه های زیرین پوست، رطوبت به سوی لایه شاخی حرکت می کند و موجب مرطوب شدنش می شود؛ در کرم های مرطوب کننده مواد دیگری نیز وجود دارد که شامل روپیلن گلیکول، بوتیلن گلیکول، دپانتنول، اسید لاکتیک، اسید هیالورونیک، سوربیتول و اوره است.
نحوه ساخت کرم مرطوب کننده
برای ساخت بهترین مارک کرم مرطوب کننده باید مراحلی طی شود و پس از آن کرم مورد نظر تولید شود؛ در ادامه مراحل آن را برای شما ذکر خواهیم کرد :
- ابتدا باید درون یک طرف آب ریخته شود و آن را به دمای 75 سانتیگراد رساند؛ پس از آن باید موادی از جمله کربومر، گلیسیرین، متیل پارابن و تری اتانل آمین به درون آب ریخته شود و خوب هم زده شود تا کاملا یک دست شود؛ در این مرحله با مخلوط حاصل شده، فاز آبی کرم تشکیل می شود.
- پس از آن باید در یک ظرف دیگر، ستیل الکل، اسید استئاریک، گلیسریل استئارات، پروپیل پارابن، ایزوپروپیل میریستات و روغن معدنی ریخته شود و با یکدیگر مخلوط شوند و به دمای ۷۵ درجه سانتی گراد رسانده شوند؛ در این صورت فاز روغنی کرم آماده می شود.
- در ادامه باید در این مرحله فاز روغنی کم کم به فاز آبی اضافه می گردد و تا مدت زمان ۳۰ دقیقه هم زده شود تا تمام مخلوط یکنواخت گردد؛ پس از آن، مخلوط باید سر شود و در دمای ۴۰ درجه سانتگراد اسانس به آن اضافه گردد و مخلوطی که در نهایت حاصل می شود را هوای اتاق گذاشته شود تا کاملا با محیط هم دما شود.
- در انتها، نمونه ای از کرم ساخته شده باید برداشته شود و اندازه PH و ویسکوزیته آن اندازه گیری شود؛ PH ای که مطلوب است، ۵ تا ۵٫۵ می باشد و ویسکوزیته مطلوب نیز باید ۲۵۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ سانتی پوآز باشد.