بهترین دکتر روانشناس در کرج ❤️【سال 1402】+ لیست 10تایی

در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین دکتر روانشناس در کرج آشنا کنیم؛ قبل از آن بهتر است درباره روانشناسی و مفاهیم مربوط به آن بیشتر بدانید. زندگی در دنیای پر اضطراب امروز، افراد را با بحران های متعددی رو برو ساخته و روح و روان آن ها را با تنش و آسیب مواجه می کند. به دلیل گسترش مشکلات روانی، متخصصان بهداشت روان، قرن حاضر را قرن “گرسنگی عصبی” نامگذاری کرده اند. سلامت روان، به اندازه سلامت جسم اهمیت دارد؛ حتی ریشه ی بسیاری از بیماری های جسمی در ناراحتی های روحی است. امروزه مشکلات و آسیب های روحی ناشی از طلاق، اعتیاد، نارضایتی شغلی، افسردگی، خودکشی و… به خصوص در دوران کرونا رو به افزایش است. راه حل شگفت انگیزی که علم به ما ارائه می دهد در روانشناسی است.
روانشناسی چیست؟
مطالعه و بررسی روان، فرایندهای روانی (هیجانات، احساسات و …) و رفتار انسان یا هر موجود زنده ای را، با استفاده از روش های علمی، روانشناسی می گویند. به بیان دیگر، روانشناسی تأثیرات عوامل اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی و … را بر افکار، رفتار و احساسات فرد مطالعه و ارزیابی می کند. به طور کلی، علم روانشناسی به دنبال رسیدن به چهار هدف اصلی است:
- رفتار و افکار فرد را توصیف کند.
- علت وقوع رفتارهای فرد را بیان کند.
- علت، چگونگی و زمان رخ دادن رفتار فرد در آینده را پیش بینی کند.
- برای زندگی بهتر فرد و به دنبال آن جامعه، رفتار فرد را بهبود بخشیده یا اصلاح کند.
تفاوت روانشناسی و روانپزشکی چیست؟
روانپزشکی یک رشته از رشته های پزشکی است. روانپزشک، فردی است که دکتری پزشکی دارد و در رشته روانپزشکی نیز تحصیل کرده است. به بیان دیگر، روانپزشک ابتدا از رشته ی پزشکی عمومی فارغ التحصیل می شود و سپس، تخصص خود را در رشته ی روانپزشکی می گذراند و در نهایت باز هم پزشک است. بنابراین، علاوه بر استفاده از روش های روان درمانی می تواند از درمان دارویی نیز برای درمان مراجعین و رفع اختلالات روحی آن ها استفاده کند. در حالی که، روانشناسان مجاز به تجویز دارو نیستند.
در واقع، روانشناسان بعد از گذراندن دوره ی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، چون دوره ی پزشکی را نمی گذرانند، تنها روی درمان های غیر دارویی تمرکز دارند. روانپزشکی و روانشناسی تکمیل کننده یکدیگر هستند و در بسیاری از موارد جهت درمان و بهبود سلامت روان مراجعین با هم همکاری می کنند.
انتخاب بهترین دکتر روانشناس در کرج
همه ی ما نیاز داریم تا در مواقعی به روانشناس مراجعه کنیم، روانشناسان فقط برای درمان بیماری یا مشکلات حاد به کار نمی آیند؛ بلکه، گاهی برای بهبود روابط خود یا افزایش اعتماد به نفس و … نیاز داریم به آن ها مراجعه کنیم. گاهی این باور غلط که هر فرد مراجعه کننده به روانشناس، بیمار روانی یا دیوانه است، سبب می شود نسبت به اختلالات روحی خود بی توجه باشید، اما فراموش نکنید مشکلات روانی هم مانند مشکلات جسمی اگر به موقع شناسایی و درمان نشوند، وضعیت وخیم تری پیدا خواهند کرد. ما در ادامه فهرستی از بهترین دکتر روانشناس در کرج را به شما عزیزان ارائه می دهیم؛ پس تا انتها با ما همراه باشید. همچنین، پیشنهاد می کنیم مطالعه مقاله ما، تحت عنوان بهترین کلینیک روانشناسی در کرج را از دست ندهید.
10 تا از بهترین دکتر روانشناس در کرج را بشناسید!
دکتر میر حمید حسینی
دکتر عضو سازمان نظام روانشناسی کشور کانادا هستند و همهی مشاوره ها بصورت صوتی و تصویری و آنلاین است اگر چنانچه رضایتمندی از مشاوره داشته باشید هزینه ویزیت آخذ خواهد شد. دکتر میر حمید حسینی دارای تحصیلی دکترای تخصصی روانشناسی بالینی بزرگسالان و کودکان میباشند.
از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۵ تا ۲۲
مشاوره صوتی و تصویری و آنلاین دایر است.
خدمات:
- روانشناس
- مشاور خانواده
- مشاوره پیش ازدواج و طلاق
- روانشناس کودک و بزرگسال
- درمان اضطراب جدایی
- درمان پرخاشگری
- درمان لکنت زبان
- بلوغ زودرس
آدرس: تهران
برای رزرو تایم مشاوره به دایرکت یا به واتساپ پیام بدید.
شماره تماس:
09192666696 واتساپ
09369777880
اهمیت سلامت روان
در تعریف سلامت روان بین صاحب نظران حوزه ی روانشناسی اختلاف نظر وجود دارد؛ برای مثال برخی از آن ها معتقدند، نبودن بیماری روانی در فرد، به معنای سلامت روان است. در واقع معنایی که می توان برای سلامت روان ارائه داد عبارت است از: ایجاد هماهنگی بین افکار، نگرش ها و احساسات فرد در عمل، به صورتی که بتواند با برنامه ریزی عاقلانه، عملکردی مثبت و هدفمند در زندگی اجتماعی خود داشته باشد. به بیان ساده، فردی که بتواند با وجود مشکلات و فشارهای روزمره، با استرس های موجود کنار بیایید و زندگی خود را مدیریت کند، دارای سلامت روان است. رسیدن به رضایت و آرامش درونی از اهداف برقراری سلامت روان می باشد.
ماشینی شدن و سرعت بالای تغییرات در سبک زندگی، افراد را در معرض آسیب های روحی قرار می دهد. بسیاری از ما بارها در زندگی دچار احساس پوچی، بی انگیزه شدن یا افسردگی شده ایم؛ تجربه ی چنین حالاتی روی سلامت عمومی ما اثر گذاشته و تمایل ما برای انجام فعالیت های روزمره را به شدت پایین می آورد. از شناخته شده ترین بیماری های روانی می توان به اختلالات خلقی، اختلالات اضطرابی و اختلالات اسکیزوفرنی اشاره کرد که در میان آن ها اختلالات اضطرابی شایع تر است.
ذکر این نکته ضروری است که نه تنها فرد بلکه دولت ها در برقراری بهداشت روانی بسیار اثرگذار هستند. از این رو، برای بالا بردن سطح سلامت روان در جامعه، لازم است برنامه ها و سیاست هایی جهت بهتر شدن وضعیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، رفاهی، مسکن، اشتغال و … تدوین و اجرا شود. سلامت روحی و روانی یا به عبارتی بهداشت روان از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا نبود آن، زمینه ساز بروز بیماری های جسمی و یا تشدید آن ها می شود
مطابق با تعریف سازمان جهانی بهداشت از “سلامت”، سلامتی نه تنها نبود بیماری و نقص عضو بلکه، سلامت روحی، جسمی و اجتماعی فرد را در بر می گیرد. بنابراین برای حفظ سلامت خود نیاز است در صورت بروز هر نوع حالت غیرطبیعی روحی – روانی در اولین فرصت به متخصصان این حوزه یا بهترین دکتر روانشناس در کرج مراجعه کنیم.
زمان مراجعه به روانشناس
در صورت تجربه یا وجود هر یک از موارد زیر، وقت آن رسیده است به بهترین دکتر روانشناس در کرج مراجعه کنید. در صورت سکونت در تهران، می توانید مطالب ما با عنوان بهترین کلینیک روانشناسی در تهران و بهترین دکتر روانشناس در تهران را نیز مطالعه کنید.
- وسواس
- فوبیا یا ترس
- خستگی مفرط
- کاهش یا عدم تمرکز
- ترک عادت های آسیب زننده
- احساس شک و بدبین شدن
- افت عملکرد در کار یا در تحصیل
- گریه ها و نگرانی های بی دلیل
- تجربه افسردگی و غم بی دلیل
- عدم کنترل احساسات و هیجانات
- تجربه احساس ناامیدی یا بی ارزشی
- تمایل به استفاده از مواد مخدر و اعتیاد آور
- عصبانیت های بی علت یا پرخاشگری شدید
- ناتوانی در بهتر کردن حال روحی و آشفته شدن
- مشکل در برقراری رابطه یا حفظ رابطه های قبلی
- بروز تغییرات قابل توجه و غیرعادی در خواب یا اشتها
- تمایل به خودکشی یا فکر کردن درباره اقدام به خودکشی
- عدم تمایل به انجام کارهای روزانه مثل رفتن به دانشگاه، سر کار یا …
- عزاداری و سوگواری بی پایان در از دست دادن چیزی مانند: مرگ عزیران یا جدائی
- بی علاقه شدن به فعالیت هایی که در گذشته برای فرد لذت بخش و جذاب بوده اند
- سابقه ی تجربه ضربه های روانی سنگین (ترومای روانی) مانند سوء استفاده جنسی
- تجربه مشکلات جسمی مانند: تپش قلب، سردرد، خستگی، ضعف سیستم ایمنی و…
- افراد مبتلا به بیماری هایی مثل اوتیسم، بیش فعالی، مشکلات یادگیری، ناتوانی ذهنی
انواع روانشناسی
به علت گستردگی و وسعت رشته ی روانشناسی، این علم شاخه ها و انواع مختلفی دارد. پس با مطالعه ی انواع آن می توانید با توجه به مشکل خود به روانشناسی که در گرایش مرتبط تحصیل کرده و تخصص دارد، مراجعه کنید و از خدمات وی بهره مند شوید. سازمان جهانی بهداشت حدودا پنجاه نوع روانشناسی را تعریف کرده است. برخی از مهم ترین انواع آن عبارتند از:
- روانشناسی بالینی: مطالعه و شناسایی رفتارهای غیرعادی، مسائل روانپزشکی و بیماری های روانی با هدف درمان آن ها می باشد. معمولا برای درمان مراجعین، بر روان درمانی تمرکز دارد. این نوع روانشناسی از محبوب ترین و مهم ترین انواع روانشناسی است.
- روانشناسی رشد: مطالعه و بررسی کلیه ی تغییرات در بدن انسان از دوران جنینی تا مرگ در کنار شناسایی تحولات ایجاد شده در ویژگی های شخصیتی، احساسی، روحی و رفتاری فرد می باشد.
- روانشناسی کودک: مدیریت، کنترل، بهبود و اصلاح رفتارهای غیرعادی و ناهنجار کودک می باشد و به ارتباط بهتر کودک با والدینش کمک می کند. از مزیت های آن شناخت توانایی ها و استعدادهای کودک است.
- روانشناسی تربیتی: بررسی و مطالعه فرایندهای مربوط به یادگیری و آموزش می باشد. در واقع، تأثیر عوامل مختلف اجتماعی، خانوادگی و … را بر یادگیری فرد بررسی می کند و در درمان اختلال در یادگیری کودکان بسیار مؤثر است.
- روانشناسی سلامت: شناسایی و مطالعه عوامل آسیب زننده به جسم فرد است (مانند آسیب حاصل از مصرف مواد مخدر روان گردان)؛ این نوع روانشناسی، از مشکلات مربوط به سلامتی انسان پیشگیری کرده و از سلامت جسمی فرد حفاظت می کند. این روانشناسی تلاش می کند، سلامت جسمی و روحی بیمار را به بهترین حالت ممکن برساند.
- روانشناسی مثبت گرا: با تمرکز و تأکید روی جنبه های مثبت زندگی فرد و با به کارگیری روش های علمی، به دنبال پاسخی برای پرسش: “چه چیزی زندگی فرد را ارزشمند می کند؟” می باشد. لازم به یادآوری است که نباید با مثبت اندیشی به یک معنا در نظر گرفته شود.
- روانشناسی شناختی: مطالعه و بررسی تفکر فرد جهت ارزیابی توانایی های او در تصمیم گیری و حل مشکل. این نوع روانشناسی، با شناخت فرایندهای مغزی مانند تشخیص، زبان، یادگیری و … در ارتباط می باشد.
- روانشناسی شخصیت: مطالعه و شناخت ویژگی های شخصیتی فرد می باشد با هدف شناسایی تفاوت های فردی و اختلالات رفتاری او، جهت تقویت شخصیت و بالا بردن میزان سازگاریش با شرایط.
- روانشناسی اجتماعی: بررسی و مطالعه رفتارهای اجتماعی انسان جهت تقویت برقراری ارتباط با دیگران به صورت مؤثر و صحیح، است. در نهایت با دادن اطلاعات و بالا بردن آگاهی نسبت به رفتارهای اجتماعی، منجر به تضمین سلامت اجتماعی و روانی در جامعه می شود.
کلام آخر
زندگی در دنیای امروز نمی تواند خالی از استرس و مشکلات باشد؛ همه ی ما در طول عمر خود بارها با چالش ها و آشفتگی های روحی و روانی مواجه شده ایم؛ اگر چه در بسیاری از موارد توانسته ایم به تنهایی بر مشکلات غلبه کنیم اما گاهی نیاز جدی به فردی داریم که با آگاهی و دانش خود در حوزه ی روان به ما کمک کند. یکی از این افراد تأثیرگذار برای بهبود سلامت روان در اوضاع بحرانی، بهترین دکتر روانشناس در کرج است.
سایت جراحتو سعی بر آن داشته تا شما را با بهترین دکتر روانشناس در کرج آشنا کند؛ از شما سپاسگزاریم که تا پایان این مقاله ما را همراهی کردید. در صورت داشتن سؤال و تمایل به دریافت مشاوره می توانید با شماره تلفن های مذکور تماس حاصل فرمائید.