زیبایی

اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش【سال1403】⚡

ما امروز قصد داریم شما را با اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش آشنا کنیم. برخی افراد دارای ریش های بسیار کم پشت و نازکی هستند و برخی افراد ممکن است هیچ ریشی نداشته باشند که چنین افرادی می توانند با مراجعه به بهترین دکتر کاشت ریش از این روش استفاده کنند. کاشت ریش به روش های مختلفی انجام می شود که هر روشی دارای مزایا و معایبی می باشد. ما در این مقاله اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش را در اختیار شما قرار داده ایم، پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

کاشت ریش چیست؟

به روشی که در آن فولیکول‌ ها از نواحی مختلف بدن به ناحیه دیگر منتقل می‌ شوند کاشت مو یا پیوند مو گفته می شود. فولیکول ‌ها ارگان‌های کوچکی در پوست می باشند که سبب ساخته شدن مو می شوند. در کاشت موی سر، فولیکول‌ ها از پشت سر، ریش یا از سینه برداشته می شوند و در جلوی سر و محل ‌های دچار ریزش مو کاشته می شوند. در کاشت ریش و سبیل پزشک فولیکول‌ ها را از پشت سر که به آن بانک مو گفته می شود بر می دارد و در نواحی مورد نظر صورت پیوند می زند.

کاشت موی طبیعی در هر ناحیه بدن دارای مزایایی می باشد و مزایای آن این است که این فولیکول ها می باشد که در ناحیه‌ گیرنده کاشته می ‌شود، نه یک تار موی طبیعی یا مصنوعی، پس بسیار طبیعی می باشد. بعد از گذشت مدتی از کاشت ریش مانند موهای طبیعی می توانید آن ها را کوتاه کنید. بعد از کاشت، موهای کاشته شده رشد می ‌کنند، می توانید مدل‌ های مختلف ریش و سبیل را امتحان کنید. از فولیکول ‌های مقاوم به ریزش برای استفاده می شود و به همین دلیل نواحی کاشته شده معمولاً تا آخر عمر دچار ریزش مو نمی ‌شوند. برای انجام کاشت ریش می توانید به بهترین دکتر کاشت ریش در تهران مراجعه کنید.

کاشت ریش چیست؟

عوارض کاشت ریش و سبیل

کاشت ریش و سبیل همانند دیگر اقدامات دارای عوارضی می باشد که اگر به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید دچار عوارض خطرناکی نمی شوید. کاشت ریش به مهارت بسیاری نیاز دارد پس سعی کنید به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید. برخی از عوارض کاشت ریش عبارتند از:

ریزش ریش: یکی از عوارض کاشت ریش، ریزش موی این ناحیه می باشد. این امر یکی از مراحل طبیعی از روند بهبودی می باشد. در چنین مواقعی موهای کاشته شده دچار ریزش می شوند و موهای سالم جدید دوباره به صورت مجدد رشد می کنند.

تورم و قرمزی: از شایع ‌ترین عوارض جانبی کاشت ریش، قرمز شدن و تورم می باشد که بسیار طبیعی است و جای نگرانی ندارد. ممکن است بعد از جراحی صورت شما دچار تورم و التهاب شود.

بی ‌حسی: برخی بیماران بعد از کاشت ریش نوعی بی ‌حسی خفیف در صورت خود احساس می ‌کنند. اگر دچار این عارضه شدید اصلا نگران نباشید زیرا بعد از مدت کوتاهی این عارضه از بین خواهد رفت و جای نگرانی ندارد.

اسکار جای زخم: یکی از عوارض کاشت ریش ایجاد اسکار ناشی از جای زخم می باشد. حتی با وجود این عارضه مو دوباره در این ناحیه رشد  می کند و هر گونه علائم قابل ‌توجهی از جای زخم را می‌ پوشاند. باید به روشی که قصد دارید از آن استفاده کنید توجه داشته باشید زیرا میزان اسکار بستگی به روشی دارد که تصمیم به انجام آن دارید. در روش FUE، اسکارهای کوچک ایجاد می ‌شود ولی در روش FUT، یک تکه کامل از پوست برداشته می‌ شود، جای زخم بسیار بزرگ ‌تر می ‌شود. برای از بین بردن عوارض می توانید به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید.

حساسیت و تحریک ‌پذیری: ممکن است پوست صورت شما بعد از مصرف داروهایی که پزشک شما قبل یا بعد پیوند تجویز می ‌کند، دچار تحریک‌ پذیری شود که این عارضه بسیار نادر است.

رشد موهای متفاوت: یکی از عوارض کاشت ریش می تواند این باشد که موهای صورت شما با رنگ متفاوت نسبت به ریش طبیعی خودتان رشد کند. همچنین این موها ممکن است دچار تغییر رنگ، بافت، جنس و حالت شود.

اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش

برای بهبودی سریع تر بعد از انجام کاشت ریش باید اقداماتی را انجام دهید که در این قسمت برخی از اقدامات را در اختیار شما قرار داده ایم. برخی از این اقدامات عبارتند از:

  • بعد از گذشت حدود ده روز از کاشت ریش باید آن ها را با قیچی کوتاه کنید. این کار سبب کمک به رشد و رویش ریش ها می شود.
  • بعد از گذشت ده روز از کاشت ریش می توانید صورت خود را اصلاح کنید.
  • سعی کنید موقع غذا خوردن دهان و صورت خود را تکان ندهید.
  • سعی کنید بعد از انجام کاشت ریش از مایعات و آب فراوان استفاده کنید.
  • بعد از کاشت ریش سعی کنید از غذاهای سرخ شده و سفت استفاده نکنید.
  • سعی کنید از سوپ و غذاهای نرم استفاده کنید.
  • بعد از انجام کاشت ریش محل زخم ها را تمیز نگه دارید تا دچار عفونت و عارضه نشوید. برای این کار از پزشک خود راهنمایی بگیرید.
  • بعد از انجام کاشت ریش صاف بخوابید و سر خود را بالا نگه دارید. سعی کنید زیر سر خود دو بالش قرار دهید. این اقدام یکی از اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش می باشد.
اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش

بعد از کاشت ریش چه اقداماتی نباید انجام داد؟

بعد از انجام کاشت ریش برخی اقدامات را نباید انجام دهید که این اقدامات شامل موارد زیر می شوند:

  • سعی کنید هیچ تماسی با ناحیه کاشته شده نداشته باشید. خاراندن، مالیدن نواحی کاشته شده ممنوع می باشد.
  • به هیچ عنوان در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
  • سعی کنید از انجام فعالیت سنگین و ورزش سنگین خودداری کنید.

روش های انجام کاشت ریش و سبیل

روش های بسیاری برای انجام کاشت ریش وجود دارد که باید بهترین روش را برای انجام کاشت ریش استفاده کنید. هر یک از روش ها دارای مزایا و عوارضی می باشد. برخی از این روش ها را در اختیار شما قرار داده ایم که عبارتند از:

روش FIT

یکی از روش های کاشت ریش روش FIT می باشد. در این روش نخست باید موهای قسمتی که به عنوان بانک مو از آن استفاده می ‌شود توسط پزشک کوتاه شود، میزان این کوتاهی بستگی به خود شما دارد. این روش یکی از روش‌ هایی است که در آن هم زمان با برداشت فولیکول، کاشت نیز انجام می ‌شود. پزشک از ناحیه پشت سر که بانک موی خوبی دارد فولیکول‌ های مو را به صورت رندوم و تصادفی انتخاب می ‌کند، و در همان موقعیت آن را در قسمت ریش و سبیل می‌ کارند. یکی از مزایای این روش این است که در مدت زمان کوتاهی انجام می شود.

روش BHT

از دیگر روش های کاشت ریش می توان به روش  BHT اشاره کرد. از این روش زمانی استفاده می شود که موی سر تراکم لازم برای کاشت را ندارد. در این روش پزشک سعی می کند از دیگر نواحی بدن مانند دست، پا، قفسه سینه و گردن فولیکول مو خارج ‌کند و از آن ‌ها برای کاشت در ناحیه ریش و سبیل استفاده می ‌کنند. ممکن است اسکار هایی روی بدن شما ایجاد شود. بهتر است برداشت فولیکول مو از بدن از قسمت ‌هایی انجام شود که در معرض دید قرار ندارند.

روش FUT

در روش اف یو تی که جزء روش های کاشت ریش می باشد پزشک قسمتی از پوست سر را جدا می ‌کند و بعد از استخراج فولیکول ‌های مو، آن ‌ها را در ناحیه ریش و سبیل صورت قرار می دهد. انجام این روش دارای اسکار زیادی می باشد و بعد از انجام آن نمی ‌توانید به راحتی موهایتان را کوتاه کنید زیرا جای اسکارها برای مدت زمان طولانی روی پوست سر باقی می ماند. این روش مزایایی دارد و از مزایای آن می توان به تراکم بسیار زیاد ریش و سبیل اشاره کرد که بعد از رشد موها شکل یکدست و یکنواختی به ریش خواهد داد. مزایا و معایب این روش نسبت به روش های دیگر بسیار بیش تر می باشد.

کاشت ریش به روشSUT

یکی از رایج‌ ترین روش‌ های کاشت ریش روش SUT می باشد که بسیار موفق می باشد. برداشت فولیکول ها در این روش با دستگاه و بدون دخالت پزشک انجام می ‌شود. به کمک دستگاه فولیکول ‌های مو از پشت سر استخراج می شود و سپس در قسمت ریش و سبیل کاشته می شود. در این روش چون پزشک از دستگاه استفاده می ‌کند هیچ اسکاری روی سر ایجاد نمی شود.

روش های انجام کاشت ریش و سبیل

دوره نقاهت کاشت ریش

دوره نقاهت بعد از کاشت ریش بدون درد می باشد. در چند روز اول بعد از انجام کاشت ریش باید به خوبی از نواحی مراقبت کنید تا هیچ آسیبی به موها وارد نشود. از روز دوم می توانید فعالیت های روزانه خود را شروع کنید ولی کارهای سنگین انجام ندهید. باید بسیار مراقبت کنی تا نواحی کاشته شده تمیز بمانند و دچار هیچ آلودگی نشوند زیرا ممکن است دچار عفونت شوند. به هیچ عنوان ناحیه کاشته شده را دستکاری و لمس نکنید تا فولیکول های کاشته شده در محل جدید خود قرار بگیرند و آسیبی به آن ها وارد نشود.

موهای کاشته شده بعد از دو روز جوانه می زنند و سه ماه بعد این موها به صورت دائمی رشد می کنند. پیوند ریش سبب پنهان جای زخم یا سوختگی و جای جوش می شود. برای انجام کاشت ریش باید به بهترین و با تجربه ترین پزشکان مراجعه کنید.

مزایا روش های کاشت ریش

مزایا کاشت ریش و سبیل به روشSUT

کاشت ریش دارای مزایا بسیاری می باشد که در این قسمت مزایا آن را در اختیار شما قرار داده ایم. برخی از مزایا کاشت ریش عبارتند از:

  • کاشت ریش دارای دوره نقاهت بسیار کوتاهی می باشد و فرد می تواند بعد از مدت کوتاهی به فعالیت های روزمزه برسد.
  • کاشت ریش به فولیکول مو آسیبی وارد نمی کند.
  • کاشت ریش بدون ‌بیهوشی انجام می شود و تنها با بی حسی موضعی انجام خواهد شد.
  • موهایی که در ریش و سبیل کاشته می شوند بعد از رشد، جلوه بسیار طبیعی و زیبایی دارند.

مزایا کاشت ریش و سبیل به روش BHT

  • کسانی که دچار طاسی کامل هستند می ‌توانند طاسی خود را با این روش از بین ببرند.
  • این روش کاشت، یک روش تهاجمی کم ضرر می باشد.
  • در این روش جای کاشت بعد از یک هفته بهبود می یابد.

مزایا کاشت ریش و سبیل به روش FIT

  • این روش دارای تراکم بالاتری می باشد و همچنین نتیجه مطلوب ‌تری را به دنبال دارد.
  • این روش نسبت به روش های دیگر از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشد.
  • این روش دارای دوره ریکاوری کوتاه‌ مدتی می باشد.

مزایا کاشت ریش و سبیل به روش FUT

  • تعداد زیادی از فولیکول ‌های مو در یک بازه زمانی کوتاه مدت کاشته می ‌شود.
  • این روش در مقایسه با دیگر روش ‌ها بازده بسیار خوبی دارد.

کلام آخر

به روشی که در آن فولیکول‌ ها از نواحی مختلف بدن به ناحیه دیگر منتقل می‌ شوند کاشت مو یا پیوند مو گفته می شود. فولیکول ‌ها ارگان‌های کوچکی در پوست می باشند که سبب ساخته شدن مو می شوند. در کاشت موی سر، فولیکول‌ ها از پشت سر، ریش یا از سینه برداشته می شوند و در جلوی سر و محل ‌های دچار ریزش مو کاشته می شوند. در کاشت ریش و سبیل پزشک فولیکول‌ ها را از پشت سر که به آن بانک مو گفته می شود بر می دارد و در نواحی مورد نظر صورت پیوند می زند. کاشت موی طبیعی در هر ناحیه بدن دارای مزایایی می باشد و مزایای آن این است که این فولیکول ها می باشد که در ناحیه‌ گیرنده کاشته می ‌شود، نه یک تار موی طبیعی یا مصنوعی، پس بسیار طبیعی می باشد.

از شما بسیار سپاس گزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. سایت جراحتو همواره سعی داشته شما را با اقدامات مهم برای بهبودی سریع تر بعد از کاشت ریش آشنا کند. امیدواریم این مطالب برای شما مفید واقع شده باشند. در صورت داشتن هر گونه انتقاد و پیشنهاد به سایت مراجعه کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

نفیسه باباخانی

سلام، من نفیسه هستم. 3 ساله که به کار محتوا نویسی مطالب پزشکی در سایت جراحتو مشغول هستم، امیدوارم بهره ی کافی را برده باشید، پذیرای پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان در کامنت ها می باشم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

13 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا