پروتز سینه

پروتز دائمی سینه【سال 1403】❤️

ما امروز قصد داریم شما را با پروتز دائمی سینه آشنا کنیم. از مواردی که بانوان بسیار به آن توجه می ‌کنند داشتن سینه‌ های خوش فرم و زیبا می ‌باشد. اگر افراد از فرم یا سایز سینه‌ های خود رضایت نداشته باشند و یا به دلایلی بافت سینه خود را از دست داده باشند پروتز سینه روشی است که افراد می ‌توانند با انجام آن به سینه‌ های خوش فرم دست یابند. از سریع‌ ترین روش ‌ها برای پر کردن فضای سینه، پروتز سینه می ‌باشد. ما در این مقاله مطالبی درباره پروتز دائمی سینه را در اختیار شما عزیزان قرار داده ‌ایم، پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه روشی جراحی است که در آن پروتز های سینه و یا ایمپلنت به افرادی که دارای سینه ‌های کوچکی هستند و یا به هر دلیلی سینه‌ های خود را از دست داده ‌اند افزوده می ‌شود. یکی از رایج‌ ترین جراحی‌ های زیبایی سینه، پروتز سینه می ‌باشد که برای داشتن سینه ‌های بزرگ، خوش فرم و بازسازی سینه‌ های از دست رفته انجام می ‌شود. افرادی که دارای سینه‌ های کوچک هستند و یا به دلایل مختلفی سینه ‌های خود را از دست داده ‌اند می ‌توانند با مراجعه به بهترین جراح سینه در تهران از عمل پروتز سینه استفاده کنند. پروتز سینه یک وسیله صنایی است که برای حجم دادن به سینه‌ های کوچک استفاده می ‌شود. به پروتز سینه، ایمپلنت سینه نیز می گویند. پروتز از پوسته سیلیکونی ساخته شده که با ژل سیلیکون یا محلول نمک پر شده است.

پروتز سینه چیست؟

انواع پروتز سینه دائمی

بعضی از پروتزهای سینه خارجی هستند و در داخل سینه قرار نمی ‌گیرند، از آن ها برای حجیم کردن موقت سینه استفاده می ‌شود ولی برخی پروتز‌هایی که با انجام عمل جراحی داخل سینه قرار می ‌گیرند به دو نوع تقسیم می ‌شوند که عبارتند از:

پروتزهای سالینی: پروتزهای سالینی به پروتز آب نمکی شناخته می ‌شوند که دارای آب و نمک استریل شده است. پروتز سالینی اگر پاره شوند تخت و صاف می ‌شوند و مایع درون آن جذب بدن می ‌شود. این پروتز‌ها دارای مزیت‌ هایی است که از مزیت آن می ‌توان به این اشاره کرد که جراح به راحتی می ‌تواند پوشش سیلیکونی را لوله کند و توسط یک سوراخ بسیار کوچک آن را درون سینه انتقال دهد ولی پروتزهای سالینی دارای ایراداتی نیز هستند که از ایراد آن می ‌توان به این اشاره کرد که زمانی که بیمار حرکت می ‌کند کیسه پر از آب درون سینه‌هایش احساس می ‌کند که ممکن است حس ناخوشایندی باشد.

پروتزهای سیلیکونی: پروتزهای سیلیکونی از ژل چسبنده با ظاهری طبیعی پر شده ‌اند. این نوع پروتز دارای کاربرد بیش تری می ‌باشند و به بافت طبیعی بدن نزدیک است. حجم ژل ‌ها با توجه به سلیقه فرد مراجعه کننده و نظر پزشک می ‌باشد و برای افراد متفاوت است. افرادی که چنین پروتزهایی را برای سینه انجام می ‌دهند باید به طور منظم توسط پزشک خود معاینه شوند. پروتزهای سیلیکونی دائمی می ‌باشند و همچنین به شکل قطره اشکی و گرد می ‌باشد. بیش تر افراد از مدل گرد آن استفاده می ‌کنند.

عمل پروتز سینه دائمی چگونه است؟

این جراحی تحت بیهوشی عمومی توسط بهترین جراح سینه در ایران انجام می‌ شود. پزشک در این مواقع از بیهوشی عمومی استفاده می ‌کند تا بیمار هیچ گونه درد و ناراحتی را در طول عمل جراحی احساس نکند. عمل پروتز سینه دارای مراحلی است که از مراحل آن می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در مرحله اول افراد توسط جراح معاینه می ‌شوند و جراح شرح حال بیمار را می‌ گیرد. به طور مثال افراد اگر دارای بیماری‌ های سینه، سرطان سینه در خانواده و معاینات قلبی و ریوی هستند باید حتماً در اختیار پزشک خود قرار دهند.
  • در مرحله بعد سینه از نظر حجم، بافت، توده و سایز توسط پزشک به خوبی بررسی می ‌شود و آزمایشاتی از سوی پزشک تجویز می ‌شود که افراد باید آزمایشات را انجام دهند و نتیجه آن را به پزشک ارائه دهند.
  • چند هفته قبل از انجام این جراحی از داروهایی مانند آسپرین، ضد التهاب و … نباید استفاده کنید زیرا چنین داروهایی سبب افزایش خونریزی می ‌شوند.
  • خوردن قرص‌ های هورمونی مانند قرص ‌های ضد بارداری و تنظیم کننده قاعدگی سه هفته قبل از انجام جراحی سینه باید قطع شوند و افراد نباید دیگر از آنان استفاده کنند زیرا استفاده از چنین قرص‌ هایی سبب لخته شدن خون در پا می‌ شود.
  • در صورت بروز بیماری حاد، سرماخوردگی و داشتن علائمی مانند سرفه ‌های شدید، تب باید به جراح خود اطلاع دهید و زمان عمل را تغییر دهید.
  • افرادی که از سیگار استفاده می‌ کنند به مدت یک ماه قبل از انجام جراحی سینه نباید از سیگار استفاده کنند. مصرف دخانیات و سیگار می ‌تواند سبب افزایش خطر حین عمل و بیهوشی شود.
  • جراح نسبت به اندازه، مشخصات و شکل پروتز روی سینه‌ ها برش ایجاد می ‌کند و این برش به نوع و اندازه ایمپلنت و اهداف زیبایی شما بستگی دارد.

محل قرار گیری پروتز سینه

در جراحی پروتز سینه برای محل کاشت پروتز پزشک تصمیم می‌ گیرد که پروتز زیر عضله یا در زیر بافت سینه قرار گیرد. جراح در این مواقع بر اساس آناتومی بدن فرد تصمیم می ‌گیرد. محل قرارگیری پروتز سینه نتیجه بسیار تاثیرگذاری در سینه دارد. محل قرارگیری پروتز سینه معمولاً در زیر عضله سینه است زیرا دارای نتایج بهتری می‌باشد و مشکلی برای شیردهی بانوان ایجاد نمی ‌کند.

محل برش پروتز سینه

برای گذاشتن پروتز سینه در بدن بسته به نظر فرد و جراح زیبایی سینه یکی از سه برش زیر انتخاب می‌ شود:

  • در هاله اطراف نوک سینه
  • زیر بغل
  • برش زیر سینه که این برش معمولاانجام می ‌شود.

برش زیر سینه کاربرد بیش تری دارد به این دلیل که جراح مستقیماً به فضایی که قرار است پروتز سینه قرار بگیرد دسترسی بسیاری دارد. برش ایجاد شده 6 تا 7 سانتی‌ متر در قسمت چین افقی زیر سینه ایجاد می ‌شود و پروتز از همان قسمت در ناحیه مورد نظر قرار می ‌گیرد.

عمل پروتز سینه دائمی چگونه است؟

انواع پروتز سینه از نظر شکل

پروتز سینه گرد: پروتزهای سینه گرد برای افرادی که به سینه ‌های برجسته ‌تر علاقه دارند مناسب است. کسانی که می ‌خواهند بافت نرم و خوش فرمی داشته باشند این نوع پروتز سینه را انتخاب می ‌کنند. پروتز سینه گرد دارای مزایایی است که از مزایای آن می ‌توان به چرخش تکرار شونده، پروتز و امکان جراحی اصلاحی در صورت تغییر پروتز پارگی و چرخش اشاره کرد.

پروتز سینه اشکی: پروتز سینه اشکی مناسب افرادی است که می ‌خواهند پروتز سینه آن ها نمای طبیعی داشته باشد. کسانی که بافت سینه آن ها بسیار کم است و بافت سینه ندارند و دارای سینه‌ های تخت و بدون شکل هستند می ‌توانند از پروتز سینه اشکی استفاده کنند. بانوانی که بافت نرم سینه آن ها کم است و دچار عدم تقارن در سینه‌ ها هستند و یا در ظاهر سینه‌ های خود نقص دارند برای ظاهر طبیعی ‌تر سینه می ‌توانند از پروتز سینه قطره اشکی استفاده کنند، البته پروتزهای سینه از لحاظ شکل ظاهری به دو دسته تقسیم می‌ شوند که عبارتند از:

پروتز سینه متقارن: پروتز سینه متقارن بیضی شکل و مثلثی شکل می ‌باشد و در هر دو سینه قابل استفاده است.

پروتز سینه نامتقارن: این نوع از پروتز‌ها برای بانوانی که عمل جراحی گسترده‌ تری دارند و بافت عضله آن ها تا زیر بازو یا بالای قفسه سینه برداشته شده مناسب است. این پروتز‌ها برای سینه چپ یا راست طراحی می‌ شوند و به همین دلیل به آن ها پروتز سینه نامتقارن می ‌گویند.

مراقبت‌ های بعد از انجام پروتز سینه دائمی

  • بعد از انجام جراحی پروتز سینه سعی کنید در منزل پیاده ‌روی‌ های کوتاه داشته باشید.
  • اگر جراح برای شما مسکن و آنتی بیوتیک ‌ها و داروهای دیگری را تجویز کرده سعی کنید به طور مرتب از آن ها استفاده کنید.
  • در صورت بلند شدن از جای خود سعی کنید از دیگران کمک بگیرید تا فشاری بر سینه‌ های شما وارد نشود.
  • سعی کنید در هفته اول بعد از عمل جراحی از بازوهای خود استفاده نکنید.
  • ممکن است پزشک برای شما سوتین‌ های طبی مخصوصی را تجویز کند که باید از آن به طور مداوم استفاده کنید.
  • سعی کنید بعد از انجام جراحی سینه از استعمال سیگار و مصرف الکل بپرهیزید زیرا ممکن است برای شما خطراتی را به دنبال داشته باشد.
  • هنگام خوابیدن و استراحت کردن روی پهلو و شکم نخوابید افراد باید سعی کنند بعد از انجام جراحی سینه نشسته بخوابند.
مراقبت‌ های بعد از انجام پروتز سینه دائمی

مزایا و معایب پروتز سینه ثابت

هدف اصلی پروتز سینه ثابت اصلاح و بهبود شکل و سایز سینه‌ ها می ‌باشد. پروتزهای سینه سیلیکونی و سالینی شکل گردی به سینه ‌ها می ‌دهند و اگر در آینده بچرخند در ظاهر سینه ‌ها مشکلی ایجاد نمی ‌شود ولی ایمپلنت دائمی شکل قطره اشکی ضخیم تر از دیگر پروتز‌ها می ‌باشد. یکی از عوارض احتمالی پروتزهای سیلیکونی و سالینی ریسک انقباض کپسولی می ‌باشد که در پروتز سینه ثابت کم تر است. از دیگر مزایای ایمپلنت دائمی سینه می‌ توان به آسیب دیدگی و پارگی آن اشاره کرد که علت آن تراکم سیلیکونی بالاتر و سفت ‌تر بودن این نوع ایمپلنت می ‌باشد. یکی از معایب این نوع ایمپلنت این است که جراح زیبایی باید برش بیش تری در عمل بزند و ممکن است جای زخم بیش تری باقی بماند. از دیگر معایب ایمپلنت دائمی سینه به شکل اشکی آن بر می ‌گردد که اگر بچرخد ظاهر نامناسبی ایجاد می ‌شود.

کلام آخر

پروتز سینه روشی جراحی است که در آن پروتز های سینه و یا ایمپلنت به افرادی که دارای سینه ‌های کوچکی هستند و یا به هر دلیلی سینه‌ های خود را از دست داده ‌اند افزوده می ‌شود. یکی از رایج‌ ترین جراحی‌ های زیبایی سینه، پروتز سینه می ‌باشد که برای داشتن سینه ‌های بزرگ، خوش فرم و بازسازی سینه‌ های از دست رفته انجام می ‌شود. افرادی که دارای سینه‌ های کوچک هستند و یا به دلایل مختلفی سینه ‌های خود را از دست داده ‌اند می ‌توانند با مراجعه به بهترین جراح پروتز سینه از عمل پروتز سینه استفاده کنند.

از شما بسیار سپاس گزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. سایت جراحتو همواره سعی داشته شما را با پروتز دائمی سینه آشنا کند. امیدواریم این مطالب برای شما مفید واقع شده باشند. در صورت داشتن هر گونه انتقاد و پیشنهاد وارد سایت شوید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

پروتز سینه ثابت همان پروتز سینه آب نمکی است؟

خیر، این مدل پروتز با پروتز سینه آب نمکی فرق می‌ کند. پروتز سینه آب نمکی یک لایه بیرونی سیلیکونی غیرقابل نفوذ دارد که با محلول آب نمک استریل (سالین) پر شده است. برخی از پروتزهای سینه سالین را از قبل و بعضی‌ها را هم حین انجام ایمپلنت با آب نمک پر می‌کنند. پروتز سینه آب نمکی نسبت به پروتزهای سیلیکونی سفت‌ تر هستند، اگر پاره شوند، صاف و تخت شده و سالین داخل آن‌ها جذب بدن می‌شود.

پروتز سینه ثابت همان پروتز سینه سیلیکونی است؟

این مدل پروتز با پروتز سینه سیلیکونی متفاوت است. پروتز سینه سیلیکونی ظاهری گرد دارد و داخل آن با ژل پر شده است و برای بهبود ظاهر بافت سینه‌های کوچک یا نامتقارن به‌ کار می‌رود. به این پروتزهایی که با هدف زیبایی سینه کار گذاری می‌شوند، ایمپلنت سینه سیلیکونی یا سیلیکون می‌گویند. سطح خارجی پروتز سینه سیلیکونی از جنس سیلیکون سخت شده است و داخل آن نرم‌ تر و ژله‌ ای است.

برای کاشت پروتز سینه ثابت به چه متخصصی مراجعه کنیم؟

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی پزشکی است که باید برای مشاوره در مورد ایمپلنت سینه و انجام آن به او مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

نفیسه باباخانی

سلام، من نفیسه هستم. 3 ساله که به کار محتوا نویسی مطالب پزشکی در سایت جراحتو مشغول هستم، امیدوارم بهره ی کافی را برده باشید، پذیرای پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان در کامنت ها می باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده + هشت =

دکمه بازگشت به بالا