سلامتی

روزه گرفتن بعد از جراحی بینی چگونه است؟【سال 1403】⭐

ما امروز قصد داریم شما را با چگونگی روزه گرفتن بعد از جراحی بینی آشنا کنیم. با جراحی بینی می توان مشکلاتی مانند هماهنگی بین اندازه بینی و صورت، کاهش پهنای بینی و اصلاح موقعیت سوراخ‌ های بینی، قوز روی تیغه بینی یا فرورفتگی آن، اصلاح نوک بینی بزرگ یا افتاده، کاهش اندازه سوراخ‌های بزرگ بینی و … را رفع کرد. برای جراحی باید به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید. بعد از جراحی بینی باید قرص هایی را مصرف کنید که نمی توانید روزه بگیرید و بعد از گذشت مدت زمان کوتاه بعد از مصرف قرص ها می توانید بدون هیچ مشکلی روزه بگیرید.

عمل زیبایی بینی چیست؟

جراحی بینی یکی از جراحی های بسیار محبوب بین افراد می باشد. این جراحی سبب تغییر در فرم و ظاهر بینی می ‌شود. این جراحی تغییرات سیار زیادی در ظاهر افراد به وجود می آورد. عمل بینی تاثیر بسیاری بر زیبایی دارد و به همین دلیل جزء جراحی های بسیار محبوب می باشد. جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی برای تناسب بینی با صورت انجام می ‌شود. جراحی بینی تنها برای زیبایی ظاهر نمی باشد بلکه برای رفع اختلالات تنفسی نیز انجام می شود و نقص ‌های ساختاری در بینی را رفع خواهد کرد. سپتوپلاستی یا جراحی انحراف بینی برای رفع نواقص به کار می رود.

با جراحی بینی می توان مشکلاتی مانند هماهنگی بین اندازه بینی و صورت، کاهش پهنای بینی و اصلاح موقعیت سوراخ‌ های بینی، قوز روی تیغه بینی یا فرورفتگی آن، اصلاح نوک بینی بزرگ یا افتاده، کاهش اندازه سوراخ‌های بزرگ بینی و … را رفع کرد. جراحی بینی یکی از جراحی ها است که توسط بهترین جراح بینی در تهران انجام می شود. این جراحی نیازی به بستری شدن ندارد. برای انجام جراحی باید به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید.

عمل زیبایی بینی چیست؟

آیا در ماه رمضان با انجام جراحی بینی می توان روزه گرفت؟

در ماه رمضان افراد می توانند جراحی های مختلفی را انجام دهند ولی برای جلوگیری از بسیاری از عوارض مانند عفونت و دردها باید از داروهایی نظیر آنتی بیوتیک ها استفاده کنند. افراد باید سعی کنند تا یک هفته روزه نگیرند و آب فراوان بنوشند. بعد از گذشت این مدت می توانید روزه بگیرید و مشکلی ایجاد نمی شود. تمامی توصیه های پزشک خود را به خوبی رعایت نمایید تا دچار هیچ عارضه ای نشوید.

اهداف جراحی بینی

جراحی بینی استخوانی یا گوشتی جراحی است که سبب بهبود شکل و ظاهر بینی می شود. در جراحی بینی بافت‌ های بینی،  شکل دهی و همچنین اصلاح می شوند. با انجام این جراحی می توانید مشکلات ساختاری بینی خود را نیز رفع نمایید و همچنین به ظاهری زیبا دست یابید. برای جراحی بینی شکل گوشه ‌ها، ارتفاع، زاویه و انحراف بینی توسط پزشک شما مورد بررسی قرار می گیرد و با ایجاد تغییراتی بینی فرم دلخواه شما را می گیرد. اهداف جراحی بینی ممکن است متفاوت باشد که در این قسمت اهداف آن را در اختیار شما قرار داده ایم، برخی از این اهداف عبارتند از:

رفع ایرادات ظاهری با عمل بینی

یکی از اهداف جراحی بینی رفع ایرادات ظاهری می باشد. ایراداتی مانند قوز، بزرگ، کج بودن و عدم تقارن جزء ایرادات بسیار بزرگی هستند که افراد به دلیل آن به سوی جراحی بینی می روند. جراحی بینی تا حد بسیاری ایرادات ظاهری را رفع می کند و افراد را به فرم دلخواه بینی خود می رساند.

برطرف کردن مشکلات عملکردی با جراحی بینی

همانطور که ذکر شد جراحی بینی تنها برای رفع ایرادات ظاهری نمی باشد بلکه برطرف کردن مشکلات عملکردی از دیگر اهداف جراحی بینی است. مشکلات تنفسی یکی از مواردی است که افراد برای رفع آن به این جراحی می پردازند. مشکلاتی مانند تنگی نفس، گرفتگی و سوت کشیدن بینی، چسبندگی بعد از جراحی، کوچک بودن پره، آلرژی و حساسیت، انسداد، وجود لخته ‌های خونی و… مواردی هستند که افراد برای درمان و برطرف کردن آن‌ ها به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه می کنند.

رفع مشکلات عملکردی و ظاهری با عمل زیبایی بینی

در برخی از مواقع برخی بیماران ایرادات ظاهری و عملکردی را با هم دارند که در این مواقع می توانند به جراح مراجعه کنند که هم ایرادات عملکردی و هم ظاهری را رفع کنند. در این مواقع، هر دو جنبه برای جراحی در نظر گرفته می ‌شود. مثلا فردی هم دارای انحراف بینی است و هم مشکل تنفسی و قوس بینی دارد که در این صورت در نظر گرفتن تمامی موارد و جراحی برای رفع آن ‌ها، دشوار تر از یک جراحی است.

اهداف جراحی بینی

انواع بینی از نظر ساختاری

برای جراحی بینی باید بدانید نوع بینی شما چیست؟ و همچنین باید به خوبی نوع بینی خود را بشناسید. اجزای بینی به دو قسمت داخلی و خارجی تقسیم می ‌شوند. اجزای خارجی بینی دارای سه لایه است که شامل لایه درونی، میانی و بیرونی می باشد. اجزای داخلی بینی نیز شامل شاخک‌ ها و تیغه میانی بینی می باشد. دو نوع بینی وجود دارد که بینی برخی از افراد استخوانی و بینی دیگر افراد گوشتی است. بینی گوشتی دارای پوست ضخیم، چرب و استخوان کوچک و سستی می باشد. جراحی بینی گوشتی کمی دشوار تر از بینی استخوانی است.

بیش تر پره‌ های بینی های گوشتی باز می باشد و دارای سطحی پهن است. اگر شما این ویژگی ها را دارید قطعا بینی شما گوشتی می باشد. بینی استخوانی پوشش و پوست نازک و استخوان محکم و بزرگی دارد. افرادی که دارای قوز در بینی هستند بینی های استخوانی دارند. ساختار هرمی شکل بینی‌ های استخوانی بسیار معروف می باشد. جراحی بینی روی بینی های استخوانی بسیار موفق ‌تر می باشد. برای انجام جراحی باید به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید.

روش ‌های کوچک کردن بینی بدون جراحی در کلینیک

برای عمل بینی بدون جراحی روش ها و تکنیک های بسیاری می باشد که در کلینیک ها و همچنین آرایشگاه ها از آن استفاده می کنند. این روش ها موقتی می باشند و توسط آرایشگران و پزشکان حرفه ‌ای در کلینیک ‌های زیبایی انجام می شود. ماندگاری و اثر روش های کلینیکی از روش های خانگی پایدارتر می باشد. در این قسمت برخی از روش های بدون جراحی را در اختیار شما قرار داده ایم، این روش ها عبارتند از:

لیزر درمانی

یکی از روش های بدون جراحی لیزر درمانی می باشد که بیش تر برای افرادی با بینی های گوشتی به کار می رود. در این روش پزشک اشعه‌ های خاص را به پوست بینی وارد می کند و این اشعه ها سبب ‌نازک و کوچک شدن بینی می شوند. افرادی که از شرایط جسمی و روحی متعادل، سن مناسب، عدم داشتن دیابت و اختلال در لخته‌ های خونی برخوردار هستند با مراجعه به بهترین کلینیک های زیبایی می توانند از این روش استفاده کنند. ناهنجاری ‌های بینی از جمله قوز بینی، فروپاشی بینی، افتادگی و بدشکلی های شایع بینی جزء مشکلاتی هستند که با انجام لیزر رفع خواهند شد.

تزریق ژل

تزریق ژل از دیگر روش های عمل بینی بدون جراحی می باشد که دارای محبوبیت می باشد. قبل از تزریق فیلر یا ژل باید آزمایش‌ هایی را انجام دهید و عکس هایی را بگیرید و نزد پزشک ببرید که در این رابطه پزشک به شما توضیحات لازم را می دهد. برای گرفتن نتیجه ماندگار باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. در کلینیک ‌های معتبر پزشک بعد از انجام بی حسی اطراف بینی فیلر یا ماده مخصوص به نام ژل اسید هیالورونیک را به ‌وسیله سوزن ‌های ویژه و بهداشتی به نواحی مورد نیاز تزریق خواهد شد و بینی فرم دلخواه افراد و فرم خوبی را می گیرد. البته نتایجی که از تزریق ژل و فیلر به دست می آید ماندگار نیستند. هر 6 تا 12 ماه یک بار باید این کار را انجام دهید.

استفاده از دستگاه پلاسما جت

از دیگر روش ها می توان به استفاده از دستگاه پلاسماجت اشاره کرد. در این روش کوچک کردن بینی بدون جراحی با کمک دستگاه و تجهیزات پلاسما جت انجام می شود. از دستگاه پلاسما جت برای از بین بردن چین و چروک‌ های صورت نیز استفاده می شود. برای انجام این روش نخست بینی افراد به خوبی پاکسازی می شود و بعد از آن با دستگاه ویژه نواحی مورد نظر سوزانده می ‌شود. باید به بهترین و معتبرترین کلینیک برای انجام این روش مراجعه کنید.

کوچک کردن بینی با آنزیم

استفاده از آنزیم از دیگر راه ها و روش های عمل بینی بدون جراحی است. از آنزیم ها برای تغییر حجم و شکل بینی استفاده می شود. برای استفاده از این روش نیازی به بیهوشی و استراحت طولانی نیست. این روش روشی بسیار ایمن می باشد. تزریق آنزیم هیچ خطر و عوارض خطرناکی ندارد و دارای هزینه بسیار کمی نسبت به دیگر روش ها می باشد. ماده قابل استفاده در نواحی مختلف بینی، آنزیم هیالاز یا آپاتیت کلسیم می باشد که با مراجعه به بهترین کلینیک و بهترین پزشک می توانید از این روش استفاده کنید.

کوچک کردن بینی با نخ

از دیگر وش ها می توان به کوچک کردن بینی با نخ اشاره کرد که یکی از روش ها بدون جراحی می باشد. اگر بینی شما شکل افتاده ای دارد برای استفاده از این روش مناسب می باشید. در این روش پزشک سوراخ‌ های کوچک در نواحی بینی ایجاد می کند و نخ لیفت جذبی را وارد حفره‌ ها می کند و آن را به سمت بالا می کشد. در این روش از نخ بخیه استفاده می ‌شود که این نخ ها قابل جذب هستند و نتایج پایدار و طبیعی دارد.

مراقبت‌ های بعد از جراحی بینی

بعد از جراحی بینی مراقبت هایی وجود دارد که باید به خوبی انجام دهید. برای رسیدن به نتایج بسیار مطلوب افراد باید سعی کنند بعد از انجام کوچک کردن بینی بدون جراحی مراقبت هایی را انجام دهند. برخی از اقدامات بعد از انجام کوچک کردن بینی عبارتند از:

  • بعد از انجام تزریق آنزیم یا کلسیم نباید دست به بینی خود بزنید و به هیچ عنوان نباید بینی خود را ماساژ یا فشار دهید.
  • داروهایی را پزشک شما تجویز کرده را باید به خوبی و به طور مرتب استفاده کنید.
  • بعد از انجام جراحی بینی باید به طور مداوم در جلسات معاینه و اصلاح فرم بینی شرکت کنید.
  • تا یک روز بعد از جراحی بینی خود را نشویید و برای رسیدن به نتایج بهتر و کامل ‌تر صبور باشید.
  • سعی کنید از دخانیات و مشروبات الکلی به هیچ عنوان استفاده نکنید.
مراقبت‌ های بعد از جراحی بینی

مزایای جراحی بینی

جراحی بینی دارای مزایای بسیاری می باشد. در این قسمت برخی از مزایای جراحی بینی را در اختیار شما قرار داده ایم که عبارتند از:

  • جراحی بینی کاملا بدون درد و عارضه می باشد و این جراحی با بیهوشی عمومی انجام می گیرد. اگر درد داشتید می توانید از مسکن ها استفاده کنید.
  • این جراحی با سلیقه افراد انجام خواهد شد و فرد می تواند با استفاده از این جراحی ایرادات بینی خود را برطرف کند.
  • جراحی بینی سبب رفع مشکلات مادرزادی و خارجی بینی فرد می شود.
  • یکی از مزایا بسیار مهم این جراحی ماندگاری آن می باشد. این عمل مادام العمر و بدون بازگشت می باشد.
  • این جراحی سبب افزایش اعتماد به نفس افراد خواهد شد.
  • جراحی بینی دارای دوران نقاهت کوتاهی می باشد و افراد می توانند بعد از گذشت دو هفته به زندگی عادی خود بازگردند.

عمل بینی چه عوارض جانبی به همراه دارد؟

جراحی بینی مانند دیگر جراحی ها دارای عوارضی می باشد که این عوارض ممکن است خطرناک باشند و یا خطری نداشته باشند. خطرناک بودن عوارض به پزشکی که به ایشان مراجعه می کند بستگی دارد. اگر به بهترین و با تجربه ترین پزشک مراجعه کنید عوارض خطرناکی برای شما ایجاد نمی شود ولی اگر به جراح بی تجربه ای مراجعه کنید ممکن است عوارض خطرناکی برای شما ایجاد شود. برخی از این عوارض عبارتند از:

  • یکی از عوارض جراحی بینی که ممکن است جزء عوارض شایع به شمار رود، باقی ماندن جای زخم و اسکار روی صورت می باشد.
  • از دیگر عوارض می توان به واکنش های آلرژیک و حساسیت زا اشاره کرد.
  • خونریزی از دیگر عوارض است که بعد از عمل از عوارض شایع رینوپلاستی رخ می دهد. کسانی که دارای کم خونی شدید هستند بهتر است از این روش استفاده نکنند.
  • از دیگر عوارض این جراحی می توان به آسیب به اعصاب بویایی افراد اشاره کرد.
  • اگر پزشک دارای مهارت نباشد، ممکن است بینی افراد دچار انحراف و عدم تقارن شود.
  • مشکلات تنفسی و چسبندگی بینی جزء عوارض دیگر به شمار می روند.

کلام آخر

جراحی بینی یکی از جراحی های بسیار محبوب بین افراد می باشد. این جراحی سبب تغییر در فرم و ظاهر بینی می ‌شود. این جراحی تغییرات سیار زیادی در ظاهر افراد به وجود می آورد. عمل بینی تاثیر بسیاری بر زیبایی دارد و به همین دلیل جزء جراحی های بسیار محبوب می باشد. جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی برای تناسب بینی با صورت انجام می ‌شود. جراحی بینی تنها برای زیبایی ظاهر نمی باشد بلکه برای رفع اختلالات تنفسی نیز انجام می شود و نقص ‌های ساختاری در بینی را رفع خواهد کرد. سپتوپلاستی یا جراحی انحراف بینی برای رفع نواقص به کار می رود.

از شما عزیزان بسیار سپاس گزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. سایت جراحتو همواره سعی داشته شما را با چگونگی روزه گرفتن بعد از جراحی بینی آشنا کند. امیدواریم این مطالب برای شما مفید واقع شده باشند. در صورت داشتن هر گونه انتقاد و پیشنهاد وارد سایت شوید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (2 امتیاز)

نفیسه باباخانی

سلام، من نفیسه هستم. 3 ساله که به کار محتوا نویسی مطالب پزشکی در سایت جراحتو مشغول هستم، امیدوارم بهره ی کافی را برده باشید، پذیرای پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان در کامنت ها می باشم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست + دو =

دکمه بازگشت به بالا